Kettingsmeersysteem OSCO

Meer afbeeldingen

Kettingsmeersysteem Osco alu

€ 139,95

Artikelinfo

gratis verzenden
Kleur: Alu
Merk: OSCO
Incl. 100 ml olie

Terug

Osco kettingsmeersysteem


Ophaalprijs €135


Dit kettingsmeersysteem van Osco zorgt ervoor dat de ketting onder alle omstandigheden in optimale conditie blijft. 
U kunt nu zelf bepalen wanneer uw ketting een smeerbeurt nodig heeft. Rijstijl, snelheid en andere faktoren zijn immers voor geen motorrijder hetzelfde. Het smeren van de ketting is normaal gesproken een tijdrovende klus (vooral bij motoren zonder middenbok). Daarom is er veel tijd gestoken in de ontwikkeling van een kettingsmeersysteem dat vrij is van ongemakken en ongewenste neveneffecten en bovendien eenvoudig op elke motor te monteren is. Het resultaat is OSCO = One Second Chain Oiler


Het apparaat neemt zeer weinig ruimte in en werkt semi-automatisch. U bepaalt dus zelf wanneer uw ketting aan een smeerbeurt toe is. Het is wel aan te raden om aan het einde van de rit te smeren zodat de olie goed kan hechten aan de ketting. Het smeren is een kwestie van een seconde, meer niet.


Als u de plunjer van de OSCO tijdens het stapvoets rijden helemaal uittrekt en weer los laat wordt 2cc smeerolie in 7 keer over de ketting verspreid. 
Het reservoir van de OSCO heeft een inhoud van 50 cc. Dat betekent dat uw ketting 25 keer kan worden gesmeerd. Uitgaande van 350 km per smeerbeurt betekent dat meer dan 8750 km probleemloos rijden.


Het OSCO kettingsmeersysteem wordt geleverd inclusief montageset, montage handleiding en 100 ml olie (dus voor ± 17.500 km).


 


U kunt het Osco kettingsmeersysteem ook door ons laten monteren.
Heeft u interesse, informeer dan vrijblijvend naar de prijs.


 

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten

Kettingsmeersysteem Osco zwart

Kettingsmeersysteem Osco zwart

€ 139,95
Osco olie

Osco olie

€ 8,99